Mancare de pui si legume

de meosiris in Pui, 23 Mar 2011 | 8594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 7-8 cartofi
  • 1 conserva mazare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1/2 pahar vin
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • cimbru
  • verdeturi a la Provence.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui si legume:

Curatam si spalam carnea bine, apoi o prajim in ulei incins. Spre final, adaugam vinul si lasam sa se evapore. Dupa ce pulpele de pui sunt gata, le scoatem pe un servet de hartie pentru a se absoarbe surplusul de ulei.

Intre timp, taiem ceapa marunt, morcovii rondele, iar ardeiul si cartofii cubulete. Desfacem si cutia de mazare, spalam boabele apoi le lasam la scurs. Incepem operatiunea :D prin calirea cepei in putin ulei apoi continuam prin adaugarea cartofilor, morcovilor si ardeiului. Turnam apa cat sa acopere legumele si le lasam pe foc mediu la fiert. Amestecam din cand in cand.

Cand sunt aproape gata adaugam pasta de tomate, mazarea si carnea prajita. Amestecam bine si le mai lasam impreuna 10-15 minute. Condimentam, adaugam patrunjelul verde tocat marunt si luam vasul de pe foc.

Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de rosii